Vanaf 11/4: Dieseltoeslag op onze leveringen

Vanaf 11/4: Dieseltoeslag op onze leveringen

We hoeven het u waarschijnlijk niet meer te vertellen, de wereld waarin we momenteel leven is zeer complex en onvoorspelbaar. Ook voor ons als bouwhandelaar zijn het bizarre tijden. De energie- en brandstofprijzen breken records en zullen naar alle verwachting ook in de toekomst nog verder blijven stijgen. Na lang beraad en uitgebreid overleg zien wij ons dan ook genoodzaakt om deze hoge brandstofprijzen door te rekenen op onze leveringen.

Vanaf 11 april 2022 zal daarom voor elke uitgaande levering een dieseltoeslag worden aangerekend op onze facturen. Uiteraard hopen wij, samen met u, dat dit een tijdelijke maatregel is en dat we deze snel terug kunnen afbouwen.

Ook zijn de bedrijven die door de huidige omstandigheden tekorten aan grondstoffen en prijsstijgingen aankondigen bijna niet meer te volgen. Dagelijks komen deze berichten binnen en het ziet er naar uit dat dit niet snel zal afnemen. Daarom vragen wij u om materialen steeds tijdig te bestellen. Wij zullen u in de mate van het mogelijke informeren naar de prijzen en levertermijnen, maar hier zijn wij altijd zelf afhankelijk van onze leveranciers.

Uiteraard blijven wij ons best doen om onze klanten zo goed mogelijk verder te helpen, maar wij rekenen voor deze uitzonderlijke omstandigheden graag op uw begrip.

Indien u over deze info nog verdere vragen heeft kan u ons uiteraard altijd contacteren.

Met vriendelijke groeten

Bouwpunt Kwanten
Pelt