Info nieuwe isolatiepremie!

Info nieuwe isolatiepremie!

Isoleren is meer dan ooit een slimme keuze. Eerst en vooral beperkt het je energieverbruik aanzienlijk. Je hebt dus minder last van de uit de pan swingende prijzen die we momenteel meemaken. Een investering in isolatie is er dus één die je heel snel terugverdient.

Premie dakisolatie of zoldervloerisolatie – doe-het-zelf

Op 30 september 2022 hechtte de Vlaamse Regering haar principiële goedkeuring aan de invoering bij Fluvius van een dak- of zoldervloerisolatiepremie voor doe-het-zelvers. Deze premie kan thans via deze website al worden aangevraagd onder expliciet voorbehoud van een definitieve goedkeuring door de Vlaamse Regering van de daaraan gekoppelde regelgeving en de inwerkingtreding van die regelgeving. De premie zal sowieso maar worden uitbetaald na die inwerkingtreding en mits aan de voorwaarden zoals opgenomen in de regelgeving zoals definitieve door de Vlaamse Regering goedgekeurd is voldaan.

Alle informatie op Premie dakisolatie of zoldervloerisolatie – doe-het-zelf | Fluvius

Opgelet: Deze premie is enkel van toepassing voor woningen die aangesloten zijn op het elektriciteitsdistributienetwerk van Fluvius vóór 1 januari 2006 of waarvoor een aanvraag van een stedenbouwkundige vergunning is ingediend vóór 1 januari 2006!


Vraag nu "mijn Verbouwpremie" aan.

Particulieren en bedrijven kunnen via één online loket een premie aanvragen voor renovatie én energiebesparende investeringen. Mijn VerbouwPremie geldt voor woningen, appartementen en alle andere gebouwen in het Vlaamse Gewest.